Agenda


17 de novembre del 2023. A les vuit del matí. Parets del Vallès. Institut Torre de Malla. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada als alumnes del centre.
 
24 de novembre del 2023. A un quart de nou del matí. Sant Joan Despí. Institut Jaume Salvador i Pedrol. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada als alumnes del centre.
 
29 de novembre del 2023. A dos quarts de dues del migdia. En línia. Universitat de Sheffield. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada als alumnes del centre.

1 de desembre del 2023. A dos quarts de nou del matí. Badalona. Escola Garbí Pere Vergés. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada als alumnes del centre.
 
11 de desembre del 2023. A les set de la tarda. Palamós. Biblioteca. Club de lectura de poesia. Entrada gratuïta.

12 de desembre del 2023. A les vuit del vespre. Sabadell. Centre Cívic de Gràcia. Club de lectura sobre L'abraçada queEntrada gratuïta.

10 de gener del 2024. A les vuit del matí. Sant Cugat. Institut Joaquima Pla i Ferreras. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada als alumnes del centre.
 
17 de gener del 2024. A les vuit del matí. Cerdanyola. Institut Forat del Vent. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada als alumnes del centre.