Agenda


11 de febrer del 2020. A la vuit del matí. Sant Joan de Vilatorrada. Institut Quercus. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

18 de febrer del 2020. A la vuit del matí. Rubí. IES Estatut. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

24 de febrer del 2020. Hora per determinar. El Soler. Col·legi Pompeu Fabra (La Bressola). Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

25 de febrer del 2020. A la vuit del matí. Artés. Institut Miquel Bosch i Jover. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

29 de febrer del 2020. A les set de la tarda. Manresa. Ateneu Popular la Sèquia. Concert poeticomusical amb Cesk Freixas


3 de març del 2020. A la vuit del matí. Santa Maria de Montbui. Institut Montbui. Xerrada sobre L'amor fora de mapaEntrada reservada a alumnes del centre.

10 de març del 2020. A la vuit del matí. Viladecavalls. Institut Viladecavalls. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

17 de març del 2020. A la vuit del matí. El Masnou. Institut Mediterrània. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

20 de març del 2020. A les dotze del migdia. Tortosa. Institut Cristòfol Despuig. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

6 d'abril del 2020. A les nou del matí. Palma. IES Sureda i Blanes. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

6 d'abril del 2020. A les onze del matí. S'Arenal. IES S'Arenal. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

7 d'abril del 2020. A les vuit del matí. Palma. IES Ramon Llull. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

7 d'abril del 2020. A les onze del matí. Palma. IES Son Pacs. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

8 d'abril del 2020. A les nou del matí. Llucmajor. IES Llucmajor. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

8 d'abril del 2020. A dos quarts d'una del migdia. Binissalem. IES Binissalem. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

21 d'abril del 2020. A les vuit del matí. Collbató. SES Collbató. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

25 d'abril del 2020. Horari per determinar. La Pobleta de Bellveí. Lloc per determinar. Espectacle poeticomusical amb Lu Rois. Entrada gratuïta.


28 d'abril del 2020. A les nou del matí. Sabadell. IES Ferran Casablancas. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

2 de maig del 2020. Vespre. Llardecans. Lloc per determinar. Presentació de l'edició il·lustrada d'Ara que estem junts, amb Lara Costafreda. Entrada gratuïta.


3 de maig del 2020. Migdia. Alcanó. Lloc per determinar. Presentació de l'edició il·lustrada d'Ara que estem junts, amb Lara Costafreda. Entrada gratuïta.

5 de maig del 2020. A les vuit del matí. Rubí. IES La Serreta. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

11 de maig del 2020. A les 4 de la tarda. Vic. Escola FEDAC. Xerrada sobre Ara que estem junts. Entrada reservada a alumnes del centre.

12 de maig del 2020. A les nou del matí. Sabadell. IES Les Termes. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

15 de maig del 2020. A dos quarts de 4 de la tarda. Castellar del Vallès. Col·legi El Casal. Xerrada sobre Ara que estem junts. Entrada reservada a alumnes del centre.

19 de maig del 2020. A les nou del matí. Sabadell. IES Pau Vila. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.

9 de juny del 2020. A les nou del matí. Sabadell. IES Escola Industrial. Xerrada sobre Ara que estem juntsEntrada reservada a alumnes del centre.