T'estimo fins a l'horitzó

Foto

Un viatge per descobrir què s’amaga al final de l’horitzó: una aventura que, passa a passa, va omplint la motxilla vital de la protagonista, i també la dels petits lectors, de valors com l’amistat i la solidaritat.

«Ben d’hora ben d’hora, en aquell moment en què tot és possible i tot està per fer, l’Aran va sortir de casa amb una motxilla només a mig omplir: l’esperava l’horitzó. Horitzó rima amb emoció. I amb il·lusió. I amb cançó. I l’Aran cantava mentre començava la caminada i deixava el poble enrere.»

L’horitzó és el somni que volem fer realitat. És una meta, un objectiu, un amic que ens crida i ens atreu. L’Aran vol saber què s’hi amaga, a l’horitzó, i inicia un llarg viatge. Amb la complicitat del seu avi i la companyia d’una bona colla de nous amics, viurà aventures impensables i coneixerà el valor de l’autèntica solidaritat.

L’escriptor Roc Casagran i la il·lustradora Mari Fouz han unit els seus talents i les seves sensibilitats per explicar-nos una bella història d’amistat, complicitat i somnis compartits. Una invitació a fer camí. Perquè, a cada pas, omplim la vida. És per això que l’horitzó és tan lluny.

 

Gènere: Llibre il·lustrat

ISBN: 9788417918453

Format: 21 x 24 cm

Enquadernació: Tapa dura

Pàgines: 48

Publicació: 08/03/2021

Compreu el llibre.

Una crítica de Pere Martí i Bertran a Eix Diari. Llegiu-la.

Una crítica d'Ona Falcó a Núvol. Llegiu-la.