L'amor fora de mapa

Foto

Títol: L'amor fora de mapa
Autor: Roc Casagran
Editorial: Sembra Llibres
Pàgines: 216
ISBN: 978-84-943736-9-5

Comprar el llibre


Després de trencar una llarga relació en un hotel d’Alacant, el Llull caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l’envolta. Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s’ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.
Amb la sensibilitat i l’habilitat que el caracteritza, Roc Casagran, una de les veus amb més projecció de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta esplèndida novel·la un univers ple de bellesa i angoixa, d’atracció i prohibició, d’autenticitat i desconcert. Un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles de tres ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

La novel·la conté uns quants poemes, que han estat musicats per Borja Penalba i Mireia Vives. Podeu mirar-ne un videoclip aquí.

Borja Penalba i Mireia Vives han fet un disc, convertint en cançons els 14 poemes que conté la novel·la. El Bandcamp on podeu escoltar les cançons i comprar el disc és aquest.

Podeu llegir-ne més informació a la pàgina de Sembra Llibres, aquí.

Llegiu la notícia que en va fer el diari Ara aquí.

Llegiu la notícia que en va fer El Punt-Avui aquí.

Llegiu l'entrevista que la poeta Aina Torres va fer a Roc Casagran per Núvol.com aquí.

La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, la Laura Borràs, va recomanar L'amor fora de mapa al programa La Vida, de Catalunya Ràdio. Escolteu-ho aquí.

Podeu escoltar l'entrevista que li van fer a Roc Casagran al programa A bona hora de Ràdio Sabadell aquí.

També podeu mirar el vídeo de l'entrevista a Ara TV que van fer a Roc Casagran, Borja Penalba, Mireia Vives i David Fernàndez per parlar del disc de L'amor fora de mapa aquí

Entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, amb la interpretació en directe dels temes L'amor fora de mapa i Gràcies a càrrec de Borja Penalba i Mireia Vives, i la complicitat de l'Oleguer Presas i el Borja Penalba. Escolteu-ho aquí.

Entrevista a Roc Casagran a Ràdio l'Om Picassent. La podeu escoltar aquí.

Entrevista a Roc Casagran a càrrec d'Aleix Pujadas a l'ISabadell. Llegiu-la aquí.

La il·lustradora de la coberta del llibre, Marta Bellvehí, també s'explica. Llegiu-ho aquí.

Entrevista de Pau Benavent al Borja Penalba, a la Mireia Vives i al Roc Casagran al Tria 33. Mireu-la aquí.

Crítica de Ricard Masferrer. Llegiu-la aquí.

Una ressenya a La Vanguardia. Llegiu-la aquí.

Ricard Ruiz recomana el llibre a TV3. Mireu el vídeo aquí.