Camí d'Ítaca

Foto

Títol: Camí d'Ítaca
Autor: Oleguer Preses i Roc Casagran
Editorial: Mina
Col·lecció: Focus
Pàgines: 160
ISBN: 978-8496499430
COMPRAR EL LLIBRE

Resum del llibre

Com se sent Oleguer quan l'afició l'adora com si fos un Déu? Com viu la seva experiència al Barça una persona amb esperit crític i un decidit compromís social?

Oleguer, en aquest llibre, ens permet posar-nos en la seva pell durant les 24 hores de celebració de la Lliga 2004-05 que va guanyar el Barça. El jugador ens deixa entrar als vestidors del camp del Llevant just després d'haver guanyat el títol, fer amb ell la passejada triomfal per Barcelona dalt de l'autocar descobert del club i sentir els seus nervis i la seva emoció minuts abans de sortir al camp en el moment de fer els parlaments.

Alhora, ens convida a compartir les seves inquietuds, denuncia sense complexes allò que creu que no funciona en aquesta societat, i reivindica la importància de pensar sempre col·lectivament.

En aquest sentit, el 3% dels beneficis obtinguts amb la venda del llibre es donaran a la Fundació la Bressola, que treballa per la recuperació de la llengua i la cultura catalana a la Catalunya Nord mitjançant la seva xarxa d'escoles.

---------------------------------------------

Si voleu veure una entrevista que ens vam fer a Vilaweb, feu clic aquí.