No barregeu esport i política, terroristes!

Foto

L’esport i la política no tenen absolutament res a veure, on aneu a parar!
 
No és política que els equips dels Jocs Olímpics funcionin per estats en lloc de fer-ho per grups d’amics, per persones amb similituds físiques o per homes i dones amb un mateix número preferit (jo aniria amb els amants del quatre).
 
No és política que La Caixa sigui la patrocinadora oficial d’una selecció de futbol (o de dues alhora), o que Nike sigui la marca que llueixi a la samarreta (i a mil racons més) el club que és més que un club.
 
No és política que una copa sigui anomenada Copa del Rei, en tant que, com tothom sap, la monarquia és un sistema de govern no-polític.
 
No és política que les llotges dels estadis siguin sempre plenes de polítics de tots els bàndols atipant-se de canapès, buidant les bodegues més refinades i pactant requalificacions de terrenys i altres disbarats.
 
No és política que sonin els suposats himnes nacionals dels guanyadors de les curses de motos, dels campionats de natació o dels tornejos d’halterofília.
 
No és política que totes les ciutats somiïn que un dia el seu equip sigui a l’elit esportiva i que sovint els consistoris respectius estiguin disposats a abocar-hi —directament o indirecta— una bona quantitat de diners.
 
No és política que quan convé els telenotícies obrin amb els resultats del futbol (o del bàsquet o del rugbi) en comptes de fer-ho amb el desfalc econòmic del regidor de torn (el torn sol passar més sovint pel regidor d’urbanisme per aquelles casualitats de la vida).
 
I etcètera.
 
Com que tot això no és política, finalment un servidor ha entès aquells que desqualifiquen els que reclamen un Tibet lliure aprofitant uns Jocs Olímpics perquè no és bo barrejar política i esport. O molt millor, ha entès (ja mirant cap a casa, que també bona falta que ens fa encara que sigui menys universalista-guai-del-paraguai), un servidor ha entès finalment, deia, que quan exigim les seleccions esportives catalanes ens diguin el nom del porc.
 
És que som uns degenerats! Mira que barrejar esport i política! Quins acudits! Quines coses de fer! Quins terroristes que estem fets!


   

Comentaris


No hi ha cap comentari


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament





Es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.